Våra tjänster

Vårt företag är mycket mångsidigt. Vi erbjuder allt inom bygg från golv till tak, nyproduktion till mindre renoveringar och bemanning. Vår personal har de utbildningar som branschen kräver, som tex BAS P / BAS U, Allmän ställning, Mobila arbetsplattformar och Heta Arbeten mfl. Vi har även tecknat kollektivavtal som vi följer.

Dags att byta fönster?

Som allra främsta specialitet har vi fönster och vi vänder oss främst till företag, bostadsföreningar, fastighetsägare, samfälligheter och många andra. Vi har hela Storstockholm som arbetsområde och dessutom har vi en modern verkstad där vi kan tillverka skräddarsydda fönster som passar just din typ av byggnad. Vi lämnar gärna offerter på våra tjänster och vi kan även besöka dig för att se vad som passar din byggnad allra bäst. Dessutom får du alltid garanti på både arbetet och de fönster vi monterar. Som kund behöver du inte betala mer än vad som står på offerten.

Din fönsterexpert i Stockholm

Efter flera års arbete vågar vi säga att vi är experter på fönster. Vi kan erbjuda dig skräddarsydda lösningar, heltäckande tjänster och mycket annat som kan anpassas direkt efter den aktuella fastighetens förutsättningar. Vi tillverkar måttanpassade fönster i vår fabrik och dessa finns i flera olika varianter. De håller alltid högsta kvalitet och kan också anpassas efter kundens önskemål samt behov. Vi utför även installationer av fönster och ser till att kunden verkligen är nöjd med det resultat som uppnåtts. Vi lämnar alltid garanti på det arbete vi utför, samt på de fönster vi installerar.