Skaffa professionell hjälp med dina nya fönster!

När du vill ha nya fönster utan krångel och konstigheter, ska du anlitar oss på Carlbom Bygg Stockholm!

Hos oss får du alltid hjälp av professionell personal som inte ligger på latsidan.

Vi har lång erfarenhet när det kommer till fönster och vår personal gillar vad de gör, vilket både syns och märks på resultatet. Vi är måna om att våra kunder ska få det bästa och bli nöjda efter att ha anlitat oss. Att känna att man kan rekommendera oss vidare till vänner och bekanta är det bästa betyget och är vår vision som vi alltid strävar efter. Personliga rekommendationer slår all annan reklam.

Anlita oss för att bli säker på att få det bästa resultatet

Anlita ett fönsterföretag i världsklass, som vet vad de håller på med! Oavsett om du kan mycket, lite eller ingenting alls om fönster, så kan du vara säker på att få det bästa av oss. Vi besöker våra kunder ute i bostäderna eller på företagen för att se hur behovet ser ut, för att kunna komma fram till den bästa lösningen för just er.

Vi vill att alla kunder ska känna sig sedda och att de har fått personlig hjälp med sina behov, och går därför inte strängt efter vad som brukar sälja, utan anpassar oss efter önskemål. Vi är rädda om vårt goda rykte, och ser alltid till att göra det lilla extra!

Kom och besök oss!

Kom in till oss för att se hur olika lösningar och detaljer kan se ut. Ni är varmt välkomna till oss.

Vi har en fönsterutställning med mer än 50 olika modeller på plats från Sveriges ledande fönstertillverkare. Vi har Stockholms i särklass bredaste fönstersortiment på plats, vilket underlättar för våra kunder i deras val. Personalen i vår butik är utbildad och har alltid ett gott bemötande. Ingen fråga är för dum när det kommer till ens bostad och fönsterval.

Vi sköter hela affären. Hembesök, måttagning, kontakt med leverantör, installation med mera, allt för att underlätta för er som kund. Vi gör det yttersta för att ni som kunder ska bli nöjda och känna er trygga, och lämnar generösa garantier på allt vårt jobb.

Välkommen på fönsterskola!

Under hösten kommer vi även att anordna en fönsterskola under två tillfällen ute i utställningslokalen. Under den två timmar långa utbildningen kommer vi gå igenom fönster, beslag, ventilation och annat viktigt som man behöver tänka på inför en installation. Under denna kurs kan du även passa på att ställa ett par frågor och boka tid för ett hembesök.

Välkomna in hos oss, och lycka till med dina nya fönster!